Ново

Промоции

БанерОбектите на "Рефреш" ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 24 Май 2013 06:56

 

 

Химическото чистене отдавна не е синоним само на премахнатото петно, а на поддържането на дрехите. Затова и мотото, под което работи веригата “Рефреш” е “Освежи своите дрехи”, а основният принцип – качество и удобство.

Ателиетата на "Рефреш" на ул. “Авксентий Велешки”, в комплекс “Симфония”, в Делови център Пловдив на пл. “Съединение”, както и на входа на магазин “Триумф”, в ЖР “Тракия” са предназначен за индивидуални поръчки на граждани.

С 18-годишния си опит в сверата на услугите “Рефреш” прецизно избира мястото на всяко ново ателие така, че да е максимално близо до своите клиенти, съобразено дори с удобството да паркираш спокойно. Пести време, защото докато пазаруваш или се разхождаш в Градската градина например, поръчката ти е готова.

Ателиетата на “Рефреш” предлагат не само химическо почистване и пране на дрехи. Нещо повече. Всеки клиент на  ателието на входа на магазин “Триум,ф”, в ЖР “Тракия” вече може да се възползва и от шивашките услуги и експресното гладене, предоставени от фирмата. Идеята е кръгът от такива допълнителни услуги в цялата мрежа от обекти – Клубове на услугата на “Рефреш” непрекъснато да се разширява. Всичко това, съчетано с дългогодишния професионализъм на служителите и качеството на извършваните услуги не само печели доверието на клиентите, но и пести тяхното време.

За да отговаря на нарастващите потребности на съвременния човек фирмата използва широка гама от услуги за химическо чистене, пране и методи за обработка на тъкани. Предлага и индивидуално почистване на дрехи, на които не се позволява класическо водно пране или химическо чистене (dry cleaning) чрез т. нар. мокро чистене (wet cleaning) със специалните препарати на фирма KREUSSLER. Това са дрехи, носещи маркировките W и F в кръгче.

Предстой разширение на дългогодишната логистична мрежа на фирмата, която ще бъде насочена не само към корпоративните, но и към VIP и постоянните индивидуални клиенти. Ще търпи развитие и гъвквата й ценова политика, както и предоставянето на специалните клиентски карти. Много актуални са и ежемесечните фирмени промоции - тази през месец май е: “ВЯКА ТРЕТА РИЗА Е БЕЗПЛАТНА”.

Първият обект на “Рефреш”, открит още в далечната 1993 г. е разположен в комплекса на Студентските общежития на Университета по хранителни технологии на бул. “Марица”. Той обслужва обекти с обществено предназначение - хотели, ресторанти, детски градини и други. Приема за пране хотелско спално бельо, одеала, завеси, покривки и др. артикули, като услугата се извършва “от врата до врата”.

“От 18 години предлагаме услуги, с които се гордеем и ще развиваме в бъдеще, внедрявайки новите технологии в тази сфера. Печелим доверие с внимание и индивидуален подход към всеки клиент и всяка дреха”, споделя мениджъра на ‘Рефреш” г-н Ивайло Станев.

Търговската марка “Рефреш” е защитена пред патентното ведомство и е гаранция за качество и коректност. Затова, разчитайки на професионалния опит на персонала, клиентите години наред, спокойно доверяват и най-любимите си дрехи на “Рефреш”.