Ново

Промоции

БанерRefresh ООД - от началото досега ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 15 Октомври 2008 11:41

Рефреш ООД е естествен приемник на дългогодишния опит на едни от първите лицензирани частни перални стопанства ( “Мора”и “ИМСИ”) ,открити от нейните учредители в гр. Пловдив още през 1993г.През този период на развитие в областа на пералното стопанство и химическото чистене , фирмата изгради верига отговаряща на високите изисквания и очаквания на нашите партньори. С изградената си транспортна мрежа обслужваме обекти от гр.Пловдив, К.К”Пампорово”, гр.Чепеларе, гр.Хисар, гр.София, К.К“ЗлатниПясъци”, Св.Влас, К.К.”Слънчев Бряг”.

През 1999г. за улеснение на нашите клиенти открихме голямо перално стопанство в К.К.”Златни Пясъци”.Фирмата има опит в работата си както с корпоративни, така и с индивидуални клиенти. В нашите ателиета за химическо чистене и индивидуално пране ,добре обученият персонал се стреми да осъществява строго индивидуален подход,към всеки артикул и клиент.

В последните години се специализирахме ,като добър доставчик на услуги и в текстилната промишленост като: омекотяване,избелване ,ензимно пране,изкуствено състаряване.

Търговската марка”Рефреш” е защитена пред патентното ведомство и вече е гаранция за качество и коректност.Това ни дава стремеж да даваме най- доброто обслужване на нашите клиенти ! ! !