Ново

Промоции

БанерПуснете свежестта в дома си! Сега и с 20% по добра цена за Вашия комфорт! ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 25 Февруари 2014 07:24

Пуснете свежестта в дома си! Не чакайте лятото, за да се отървете от праха и мръсотията, натрупана по килимите в къщи, които непрестанно вдишвате. Посрещнете Великденските празници на чисто с помощта на "REFRESH"- ЦЕЛОГОДИШНА ФАБРИКА ЗА ПРАНЕ на Килими.

Пране на килими+ антибактериална дезинфекция от 23 февруари до 03 април с 20% отстъпка от стойността на поръчката+ безплатен транспорт до адрес.

"REFRESH"  предоставя услугата пране и сушене в изцяло чиста среда. Прането се извършва изцяло с професионални машини при гарантирани хигиенни условия. Процесът включва изтупване, накисване, изпиране, омекотяване,  дезинфекция, изсушаване, ароматизиране,  опаковане и транспорт на Вашия килим. Използваните препарати отговарят на европейските изисквания за антистатичност, антибактериалност и антиалергичност.

Важно е да се знае, че технологията на пране и сушене е в изцяло закрито помещение- килимите НЕ се излагат на пряка слънчева светлина, което води до избледняване на цветовете. Освен това докато съхне килимът ви НЯМА да е изложен на прахта от преминаващи наблизо автомобили, минаващи наоколо бездомни ”любимци”  и селскостопански животни, както това се случва, когато го дадете за почистване в близката автомивка или бара. Вместо това от REFRESH се грижим за контрола на влагата, температурата и обмен на въздуха в помещенията.

-Килими,пътеки

(Пране+Дезинфекция антибактериална)

Безплатен Транспорт до адрес

1.38лв./кг.

Телефон за поръчки – 032 599 199

ОТ 23 ФЕВРУАРИ ДО 3 АПРИЛ 20% ОТСТЪПКА ОТ СТОЙНОСТТА НА ПОРЪЧКАТА+ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ДО АДРЕС